Fuego sparer ca. 130.000 kr. om året

– med InHouse Wash fra L'EASY Business


Restaurant Fuego, der ligger i hjertet af København og gør sig i store kvalitetsbøffer, har valgt en InHouse Wash løsning gennem L’EASY Business.

Noget som restauratør, Juan Alvarez ser stor værdi – både økonomisk og fagligt. At slippe for både de økonomiske bekymringer og praktiske besværligheder, der ofte følger med, når man selv driver og finansierer sin vask, sparer nemlig Juan for 130.000 kr. om året – og en masse besvær.

 

 

“Vi har valgt at lease vores udstyr gennem L’EASY Business. De ydede professionel rådgivning gennem hele processen, så vi fik valgt de rigtige maskiner, som de leverede og installerede hurtigt og effektivt. Efterfølgende har de hjulpet os med valg af vaskeprogrammer, sæbe, og arbejdstøj, der holder til strabadserne. Det betyder, at jeg selv kan stå for indkøb af arbejdstøj og slipper for udgifter til en tøjleverandør. Og opstår der tekniske problemer med maskinerne, bestiller jeg service – så løser de mit problem. Det gælder i hele leasingperioden. 

Det har også givet mig økonomisk overblik. Der er ingen pludselige udgifter til reparationer. Jeg skal bare betale et lille fast beløb hver måned. Og så har det vist sig, at i forhold til før, hvor vi fik vasket ude af huset, sparer vi nu os selv for en masse besvær og ca. 130.000 kr. om året på at lease.”

Juan Alvarez, indehaver - Fuego

 

 


Hør mere om InHouse Wash, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

 

 

 

Ring mig op