Om L'EASY Business

Færre bekymringer til små månedlige ydelser


Om os

L’EASY Business er en integreret del af L’EASY og trækker på mere end 25 års erfaring som leverandør af hvidevarer, radio/TV og computerudstyr. Med denne erfaring som ballast skræddersyr vi professionelle totalløsninger til det danske erhvervsliv.

Når du handler med os, handler du med erfarne og professionelle konsulenter, der forstår din hverdag og de udfordringer, man som virksomhedsejer møder i dagens Danmark. L’EASY Business er nemlig en del af L’EASY koncernen, der er etableret i Danmark, Norge, og Sverige og omsætter for ca. 1,8 mia. DKK og har ca. 1150 ansatte.

Læs mere om L'EASY Business

Kundecases

L’EASY Business skræddersyr prisstærke løsninger, der indeholder levering, installering, fri service og support i hele leasingperioden.

Her kan du se et udvalg af cases og kundeudtalelser fra de mange løsninger vi har leveret. 

 

Se vores casesFordele ved leasing

Som en tommelfingerregel kan man sige, at det kan betale sig at lease det, der falder i værdi – og at eje det, der stiger i værdi. Men hvad er leasing? Hvad er fordelene ift. et køb? Og er der flere former for leasing? Her vil vi kort give dig en indføring, så du har et godt grundlag at beslutte dig ud fra.

Læs mere om fordele ved leasingFordele ved leasing

Kreditgodkendelse

Når du ønsker at lease et produkt hos L'EASY Business, foretager vi altid en kreditvurdering. For at kunne gøre dette bedst muligt, er det vigtigt, at vi har tilstrækkelig med information om virksomhedens økonomi. Her kan du se, hvad vi har skal bruge af information afhængig af selskabsform og alder:

Læs mere om kreditgodkendelse
                  

Kontakt os

Vi træffes mandag-torsdag mellem 8 og 16 og fredag mellem 8 og 15.30. Uden for dette tidsrum kan vi kontaktes via mail.

Se telefonnumre og emailadresser


 

 

Ring mig op