Operationel leasing for boligforeninger

Operationel leasing er hos L’EASY Business lig med komplet leasing.

Vi tilbyder nemlig et boligvaskeri inkl. fuld service af jeres vaskemaskiner og tørretumbler i hele perioden samt mulighed for et unikt betalingssystem, der sikrer korrekt afregning af forbrug, mulighed for online-reservation, sms-service og meget mere – alt efter hvilken, løsning der passer jer bedst. 

Men det er ikke alt: Før vi udarbejder et tilbud, foretager vi et installationstjek for at sikre, at de valgte maskiner passer til rammerne i jeres vaskeri. Det drejer sig om alt fra el til VVS og afløb, men også om maskinerne rent fysisk passer ind.

Når vi så installerer boligvaskeriet, sørger vi desuden for, at I får så meget som muligt ud af processen ved at give jer mulighed for at lade L’EASY Business klare vand, strøm, afløb, malerarbejde og lignende. Alle omkostningerne hertil kan herefter indgå i aftalen. Så i stedet for at betale det hele på én gang, kan I afbetale gennem små månedlige ydelser.

Når aftalen er underskrevet, og maskinerne skal leveres, er vi fleksible og kan levere og installere mandag til fredag fra 11-18:00.

Kort sagt:
Med L’EASY Business slipper I for bekymringer. I får komplet levering og installering og er garanteret professionel service inkl. reservedele i hele leasingperioden. Alt sammen til et lille beløb om måneden.

Det får I med boligvaskeri på operationel leasingaftale:

  • Små, faste månedlige ydelser.
  • Levering, installering og service af boligvaskeri.
  • Telefonsupport og hjælp til fejlfinding.
  • Fri service og reservedele i hele leasingperioden.
  • All-risk forsikring der bl.a. dækker brand, tyveri, vandskade og uheld.
  • Betalingssystem med mange muligheder.

Hør mere om hvilket boligvaskeri vi kan tilbyde dig, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

 

 

 

 

 

 

Ring mig op