Brancheløsninger

Vi kender din branche

Hos L’EASY Business ser vi det som vores fornemmeste opgave, at sikre danske erhvervsledere mere tid og overskud til at udvikle deres forretning. Derfor sætter vi os ind i lige præcis de forhold, der gælder for din branche, og sammensætter i dialog med dig en totalløsning, der løfter dine daglige opgaver bedst. Aftalen indeholder levering, installering, og løbende service i hele leasingperioden.

I forhold til et kontantkøb slipper du samtidig for store engangsudgifter til fordel for flere ressourcer til det, det hele handler om: At udvikle og drive din forretning.

  • Totalløsninger, skræddersyet din branche og virksomhed
  • Levering, installering og service
  • Reparation på stedet og service i hele leasingperioden
  • Små, faste månedlige ydelser

Rengøring

L'EASY Business sørger for, du altid har den helt rigtige type af vaskemaskiner og tørretumblere, der arbejder non stop, så din forretning kan gøre det samme.

Se mere om Rengøring

Boligforeninger

Lad L’EASY Business varetage drift, vedligehold og service af jeres vaskeri og nyd godt af en velsmurt løsning med tilfredse beboere.

Se mere om Boligforeninger

Hotel og konference

Komplette løsninger inden for vask, køkkenudstyr, infoskærme, hotel-tv og av-udstyr til reception, mødelokaler og værelser.

Se mere om Hotel og konference

Cafe og restaurant

Vi leverer og installerer dit udstyr. Og opstår der problemer, kommer vi med det samme og reparerer det – eller stiller nyt til rådighed.

Se mere om Cafe og restaurant

Klinik og praksis

Alt fra vaskemaskiner til infoskærme og av-udstyr. L'EASY Business leverer, installerer og tager ansvaret for, at udstyret fungerer.

Se mere om Klinik og praksis

Butik og salon

Få en totalløsning og leas alt fra vaskemaskiner til infoskærme og av-udstyr. Vi leverer, installerer og tager ansvaret for, at dit udstyr fungerer.

Se mere om Butik og salon

Skole og institution

Vaskemaskiner/tørretumblere, stort som småt køkkenudstyr og digitale formidlingsværktøjer. Levering, installering, fri service og support i hele leasingperioden.

Se mere om Skole og institution

Camping

Vaskeløsninger, køkkenudstyr og digitale skærmløsninger. Levering, installering, fri service og support i hele leasingperioden med mulighed for sæsonleasing.

Se mere om Camping
Små månedlige ydelser
Levering og installering
Service på stedet

Få aktuelle nyheder

- målrettet din branche!


Få aktuelle nyheder og tilbud der er relevante for din branche.


Tilmeld dig nu


Kreditgodkendelse

– så nemt bliver du godkendt

Her kan du se, hvad vi har skal bruge af information afhængig af selskabsform og alder.

Se mere her

Ring mig op